Loading Likes...

IMG_5977

Jag hann knappt publicera föregående inlägg om vår nya sänggavel så hade jag en tavellist. Mest tack vare att jag såg att Pia besökte Ikea, annars hade det inte blivit något list på ett tag. Ibland lyckas det, å när vi monterade listen och avlägsnade hyllan från sin plats igår så blev det mycket behagligare. Hyllan får åka upp i vindsförvaringen tills jag behöver den igen.

Läste annars Lindas inlägg om vilken stil hon hade haft för några år sen och hur det förändras. Kom på att jag har ett konto hos Styleroom och där hittade jag bilder från när jag först flyttade in. Visst har det hänt en hel del och vilken tur att man får lov att ändra sig och möblera om lite ibland. Ärligt talat trivs jag inte allt för länge i samma stil, då är det skönt att kunna plocka fram, plocka bort och förändra, oftast med små medel.

Ha en fin måndag!

Share: