Loading Likes...

Tänk att jag redan för länge sen visste hur mitt sista blogginlägg skulle börja. Ja, rubriken har varit klar sedan länge, medan beslutet fått mogna. Egentligen föddes tankarna redan i våras eller under försommaren. Tanken på att så småningom avsluta min verksamhet med bloggen. 

Å nu känns det så rätt att avsluta, när bloggen ändå går på sparlåga och min energi och mina tankar finns på annat håll största delen av tiden. Många är kvällarna när jag tänkt att jag borde blogga, när jag suttit och fundera kring vad jag ska skriva ner i ett inlägg. Lika många är kvällarna när jag tänkt att äh, det blir inget ikväll heller. 

Jag är så tacksam för det som bloggandet gett mig och jag ser tillbaka på det som en mycket lärorik tid. Tänk vad många stora kliv bloggvärlden har tagit under den tiden jag varit aktiv. Jag vet också med mig själv att jag varken har ork eller tid att satsa för att nå längre och högre i den här världen. 

Istället väljer jag att ödmjukt buga och tacka. Tacka dej som hängt med här och läst, gillat och kommenterat. Buga och inse att min tid som bloggare avslutas nu och här. Jag kommer fortsätta hänga kvar som bloggläsare och försöka blåsa lite mer vardagsliv i mitt instagramkonto @finachristinas. Du får jättegärna följa mig där istället. 

Tack och förlåt, vi ses på andra sidan!

Share: