Loading Likes...

Jag kan tro att de flesta av er har hört någon av Freddy Kalas hits. Om inte så kan ni söka upp honom på Spotify eller Youtube. Nå, Freddy Kalas är i varje fall en norrman med otrolig show och fantastisk scennärvaro. Han vet minsann hur man ska få igång sin festivalpublik.

Efter Miriams framträdande på onsdagens Rockoff var det dags för sambons favorit, Freddy Kalas. Han brände av den ena norska technohiten efter den andra och som publiken, hoppade, dansade och sjöng. Jag har nog aldrig varit på en roligare spelning än hans. Må så vara att låtarna kanske inte är de bästa musikmässigt, men de bidrar åtminstone till en verkligt god partystämning. Å det är väl det man vill uppnå när det är festival i stan.

Så sett till vår vistelse i Mariehamn under Rockoffveckan så var definitivt onsdagen den bästa dagen musikmässigt. Eftersom både jag och sambon fick se varsin av våra favoriter.

Ja, jag får pricka av en fartfylld show med en galen norrman nu också. Å lite mera feelis blir det när hans låtar dundra på hemma ibland. 

Share: