Loading Likes...

Efter att ha levt hela veckan i mitt barndomshem är det så skönt att få rå om sig själv inom sitt eget hems fyra väggar. Visst kändes det lite knepigt att promenera från jobbet via garnaffären och sen vi mataffären innan sambon plockade upp mig. Men som tur borde min bil vara i skick snart igen.

img_4265

Ja, garnaffären.. Som ni kanske skymtar så är det något på gång där på bilden. Å ni som följer mig på IG såg ju en bild av alla de fem nystan jag kommer använda till en kalenderlucka i min kommande julkalender. Jag har suttit flera kvällar och googlat och funderat och nu har jag faktiskt kommit på hela 24 luckor. Nu gäller det bara att verkställa allt då också, som tur är det för mig bara roliga saker så jag kommer nog ha minst lika kul som i fjol.

Så ikväll myser jag i soffan, med vin i glaset och stickningen i famnen. Ha en trevlig fredag!

Share: