Loading Likes...

I början av aprilmånad skrev jag ett inlägg om att blogga utan press. Målet med den månaden var att undvika bloggstressen och pressen att leverera, en grej som jag känt av i bloggvärlden de senaste månaderna. Jag raderade wordpress-appen och skulle inte heller besöka statistiksidorna bloggtoppen eller bloggar.fi.

Månaden är slut och det är väl dags för en liten summering kanske. Under månaden så skrev det 33 inlägg på den här bloggen,  varav 2 av dem ännu bara är utkast. Jag bloggplanerade också riktigt bra den här månaden och höll inspirationen uppe på så vis. Ibland kan jag tycka att stressen kommer när det inte verkar finnas något att blogga om, men samtidigt så känner jag att jag behöver blogga. Då är bloggplanering ett riktigt bra sätt, själv har jag en utprintad a4-kalender över år 2015 där jag skriver in förslag på olika inlägg.

Att radera wordpress-appen var nog ett av de bättre besluten, då slapp jag känna stress att kolla in på den med jämna mellanrum. Den finns kvar på surfplattan, men inte ens det har känts stressande utan för mig är appen ett bra sätt att snabbt och smidigt kunna svara på era kommentarer.

Summa sumarum: månadens bloggmål gick över förväntan bra. Jag känner att det kommer bli ett mål som jag fortsätter jobba aktivt med, att undvika bloggstress och pressen att leverera. Just nu har jag massor av tid att sätta ner på saker jag vill göra och det känns härligt. När den dagen kommer som det ändrar, ja då får vi helt enkelt tänka om och prioritera annorlunda. Nu är det dags att fundera ut ett mål för maj också, dags att gnugga geniknölarna.

Brukar du bloggplanera? Kör du med målsättningar för din blogg? Kortsiktiga? Långsiktiga? Berätta gärna hur du tänker och tycker.

Share: