Loading Likes...
Aprils viktigaste händelser:
Yinyoga-dagen i Nykarleby och en hel massa trevliga bruncher med både nya bekanta och gamla vänner.
 
Aprils viktigaste tankar:
Ett citat ur Agnetas bok som fastnade hos mig; “Jag är inte här för att vara populär, jag är här för att göra så gott jag kan.” – Patti Smith
Aprils känsla: 
Månaden har känts som en enda stor väntan. Jag har väntat på bättre väder, motivation och att bli frisk från en retlig förkylning.
Aprils in: 
Jag försöker dra mig till minnes, men har inte köpt något specifikt alls vad jag kan komma på.
Aprils ut:
Jag har sålt en hel del via vanligt loppis och facebook-loppis och på så vis blivit av med såna grejer som vi på ett eller annat sätt växt ifrån.
 
Aprils musik:
Jag har lyssnat en hel del på min låtlista Vårpeppen 2017 sen jag skaffade en fm-sändare till min bil. Så kul att kunna höra på annat än vanlig radio.
Aprils bästa bild:
IMG_4974
 
Aprils lästa böcker:
Hannele Mikaela Taivassalo – In Transit, Yvonne Hoffman – Berättelser från kusten, Julie Gregory – Mamma sa att jag var sjuk, Karin Brunk Holmqvist – Majken minröjare, Agneta Sjödin – Från hjärtat.
Aprils handarbeten: 
Jag påbörjade en Lindaklänning åt min systerdotter.
Aprils kökinspiration: 
Den här månaden har jag velat baka. Det har lyckats ganska bra mellan varven och både en kladdkaka och en kindercheesecake blev det.
 
Aprils träning:
Tre pass på gymmet och så en yinyoga-dag. Jag har varit förkyld och allmänt omotiverad till gymträning just den här månaden.
 
Aprils favoritinlägg: 
Share: