Loading Likes...

Trots att jag var så trött igår så kunde jag inte sova. En massa känslor, positiva känslor, rullade runt i kroppen. Det är länge sen jag känt så här. Jag har ju det så fantastiskt bra just nu! Jag är så oerhört nöjd med allt i nuläget. Å det mina vänner är en fantastisk känsla.

Jag önskar att jag kunde dela med mig lite av den känslan till var och en av er som tar sig tid att läsa min blogg varje dag. Som en liten julklapp. Fredagsfeelisen var som bortblåst tidigare ikväll, fattade knappt att det var fredag. Men nu, efter att ha fått slappna av lite och spela bra musik är jag med. Det är fredag och helg!

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cSlQ27PJbN8&w=560&h=315]

Har inte följt Idol alls i år, men tycker att årets vinnarlåt passar in på känslan jag har just nu.

Share: