Loading Likes...

Jag kämpar på med den sista veckan innan semestern nu. Tillbringar några timmar varje dag ensam i ett stort tomt dagis. Förbereder för hösten, samlar tankarna efter det gångna året och längtar efter fyra veckor ledigt. Idag lyssnade jag till Malenas sommarprat medan kopieringsmaskinen spottade ut papper efter papper och saxen klippte schemabilder.

DSC_0254

Hon är en fin kvinna den där Malena, jag har hört henne berätta sin blogghistoria ett antal gånger fast ändå så ger hon sån inspiration. Jag kom att tänka på mitt märke i sociala medier, ig-kontot, bloggen och podden. Hur jag knappt har orkat med någondera i vår. Det har blivit lite halvdant, lite slarvigt och oftast bortglömt. Inte alls så som jag vill ha det, men ibland blir det bara så. Å otaliga är gångerna när jag har tänkt att kanske jag borde kasta in handduken, låta någon annan med mera go och inspiration ta över den här some-världen. Men något jag lärde mig av Malena idag är att du inte skall ta beslut när du är hungrig eller trött. Så, jag har låtit tanken ta plats i mitt huvud, för att sen sopa undan den och lägga energin på något annat.

Så, vart vill jag komma med mitt flummande. Jo, jag vill återvända hit, men jag behöver damma av mina bloggvillkor först. För lika mycket som jag har velat ge upp har jag saknat och då är det bara att inse att jag nog inte kan sluta ändå.

Hej ni som orkar kika in här, tack! Lämna gärna en kommentar kring vad ni skulle vilja läsa mera om här hos mig. Jag har två veckor att ta vara på här snart, en vecka i sambons lastbil och så en alldeles för mig själv och då tänkte jag försöka blogga mig tillbaka. 

Share: