Loading Likes...

Jag hade i planerna att menyplanera och veckohandla redan i söndags. Nog satt jag likväl i går på morgonen och skrev handelslista och meny för veckan. Så går det ibland. Å precis som jag i början förutspådde så var det nog redan nu lite svårt att komma på vad jag vill äta och vad jag behöver handla den här veckan.

Nog lossnar det alltid till sist och fördelen med att äta lunch på jobbet och sen “bo själv” är ju att du kanske inte alla dagar behöver äta så stadig middag. Jag har haft perioder när jag ofta bara ätit en matigare sallad eller nån soppa till kvällen. I övrigt kan jag verkligen rekommendera köttfärsrulladerna, vi brukar byta ut skinkan mot bacon och så skulle jag kanske fylla rulladerna med ost eller liknande för en ännu trevligare smakupplevelse. Men så som det står i receptet är de också riktigt goda. Ett perfekt ombyte till de vanliga köttbullarna och köttfärssåsen som det annars brukar bli.

Meny för vecka 3

Måndag: Köttfärsrullader med mos

Tisdag: Omelett och sallad.

Onsdag: Mat hos föräldrarna

Torsdag: Då planerar jag också äta hos er mamma.

Fredag: Omelett och sallad.

Lördag: Pasta carbonara

Söndag: ….

Share: