Loading Likes...

Dagarna springer, känns det som. Jag har ju inte ens haft tid att sätta mig ner i en solstol under de senaste veckorna. Det som annars brukar vara min huvudsysselsättning efter jobbet. Den senaste tiden har jag istället gjort en massa annat trevligt. Kanske dags att avlägga en rapport.

  • Fått tillbaka träningsmotivationen. Maj var månaden som fick mig att återuppta min träning. När alla andra börjar tagga ner så speedar jag upp. Motivationen och det nya sommarschemat fick mig till och med taggad på en utmaning.
  • Tränat med Doris. I maj har vi gått två olika kurser tillsammans, både en koppelkurs samt grunderna i nosework. Det är så roligt att se våra gemensamma framsteg. På tal om Doris så har hon äntligen ett eget ig-konto. @doris_minischnauzer hittar du henne på.

Vintern och våren hade mig ur balans där ett tag. Jag hade faktiskt ingen aning om vad jag tyckte var roligt och vad som intresserade mig. Nu börjar det lugna ner sig på flera plan och jag känner hur energin återvänder. Jag får också lust att fixa och dona med vissa grejer men väljer att ändå ta det ganska lugnt. Helgerna spenderas på sommarstugan och vardagskvällarna med hunden. Bästa sortens energitankande med andra ord.

Känns som jag har en del att blogga om, så jag lär nog återkomma snart. Behöver få in det i rutin med bloggandet igen. Tills vi hörs igen, ha det gott!

Share: