Loading Likes...

Jag har klurat länge på hur jag skall ta och sammanfatta år 2016. Till slut fick det bli genom att svara på några frågor om hur jag upplevt nämnda år. Att hitta foton från året var inte det lättaste, visst har jag fotat en hel del, men mest till bloggen. Insåg ju sen att majoriteten av mina bilder är havsmotiv, jag har en speciell dragning till havet och att fota det.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag tog mig ut ur den bekväma komzortzonen ett antal gånger för att pröva nya saker. Som att gå ensam på frukostevent. Å så fick jag pröva sumobrottning på min väns möhippa.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag skulle läsa minst 25 böcker och det blev 35.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ingen av mina nära vänner nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Som tur inte.
5. Vilka länder besökte du? Kap Verde i januari.
6. Är det något du saknar år 2016 som du vill ha 2017? Stundtals har jag saknat den gamla Stina, hon som inte bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker. Hon ska få komma tillbaka år 2017.

img_3124
7. Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? Jag har inget specifikt datum att minnas men det finns många fina dagar och helger i minnet från det här året.
8. Vad var din största framgång 2016? Jag har faktiskt ingen aning… Det känns som om hela året har varit ett enda sökande och funderade över vad jag vill och hur jag vill ha det.
9. Största misstaget? Att jag inte stod på mig mera vid vissa tillfällen.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag drog ut flera visdomständer och så fick jag feber här nyligen, men annars har det varit ett friskt år.
11. Bästa köpet?  Två nya objektiv till kameran, gymkortet och mina fritidsbyxor. Å sommarstugan som sambon köpte.

img_4076
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat, bensin och försäkringar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag har haft många fina stunder tillsammans med nära och kära i år. Skrattat så tårarna runnit och magen krampat, gråtit för orättvisan och njutit av mat och sällskap.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016? Miriam Bryants låtar, eftersom jag fick se henne på Rockoff.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit ett 50/50 år, stundtals har jag varit lite nere och inte haft energi och stundtals har jag varit den positiva och taggade Stina.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Delegerat, prioriterat och inte sett så mycket på vad andra gör.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit sur och tvär. Det blev ju ett uppvaknande och ledde till kaktusinlägget.
18. Hur tillbringade du julen? Julafton hemma hos min familj, juldagen hemma hos hans familj och julannandagen tillsammans med en del av släkten.

img_3007

19. Blev du kär i år? Min kärlek till sambon växer sig starkare för varje dag och vi firade ju faktist 10 år i början av året.
20. Favoritprogram på TV? Så mycket bättre, årets säsong var verkligen top notch.
21. Bästa boken du läste i år? Av alla 35 så väljer jag; till alla människor och vanliga dödliga av Amanda Audas-Kass samt Våga vara operfekt av Brenee Brown.
22. Största musikaliska upptäckten? Låten The Prayer av Celine Dion och Andrea Bocelli som framfördes på vår Julfridskonsert. Så vacker!
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det vanliga muminmuggar och så köpte jag åt mig själv ett objektiv.
24. Något du önskade dig men inte fick? Nej, mina önskningar blir färre och färre för varje år.

img_2745

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Vi sov första natten vid vår nya sommarstuga. Det var kallt men samtidigt väldigt mysigt.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag lite tidigare hade insett att jag ibland förvandlas till en kaktus. Då skulle det kanske ha varit enklare vissa gånger.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2016? Bekväm. Jag fick ju förstås en liten stilgenomgång tillsammans med Voga Styling i början av sommaren.
28. Vad fick dig att må bra? Min familj och mina vänner.
29. Vem saknar du? Mormor, jag kommer alltid sakna mormor.
30. De bästa nya människorna du träffade? I år har jag på det viset inte träffat så många nya människor som tagit plats i mitt hjärta. Men jag har istället fått många nya fina relationer med människor jag lärde känna åren innan och det är jag evigt tacksam för.

Share: