Loading Likes...

Hur ska jag kunna sammanfatta tisdagen den 31 januari på det mest rättvisa sättet? Det har varit en så väldigt inspirerande dag på alla sätt och vis. Ja, kanske jag drar den korta historien så kommer den längre sen i några andra inlägg.

Först.. Så spenderade jag min andra dag av två med ledarskapsutbildningen. Vi fick bland annat göra det här personlighetstestet och jag var ju förstås spänd på huruvida resultatet skulle visa lika som sist.

img_4639

Sen.. Var det dags för nästa föreläsning med en annan inspirerande person, Lars Losvik. I slutet av februari kommer jag höra honom igen, på ett mycket intressant evenemang som jag ska blogga mera om. Exakt vad Lars pratade om och ifall jag fick några insikter så kommer ni få reda på imorgon.

Till sist.. Så kommer sambon hem och pratar om norrsken. Jag kollar forecasten, vi byltar på oss kläder och kör ut mot hans barnsdomshem för att försöka föreviga himlafenomenet. Att jag sen råkar se karlavagnen och känna igen den, det räknar jag bara som ett plus.

Så, summa sumarum fick januari ett toppenavslut och inleder februari med ribban högt satt.

Share: