Loading Likes...

För det första så vill jag tacka så väldigt mycket för all er uppmuntran, kommentarer och gillningar på det inlägg jag skrev här tidigare. Jag tog till mig varenda en och hade er i tankarna under mitt höstlov.

Strax före jag gick på ledigt satt jag med bloggen, jobbade i kulisserna. Jag har ändrat om lite bland kategorierna, flyttat inlägg och lagt till etiketter. Det var så roligt och intressant, att läsa vad jag skrev då för några år sen. Hur jag tänkte och vad jag ville. Med dessa gamla inlägg i åtanke har jag kommit fram till några saker.

  • Jag skall uppdatera inom de olika kategorierna lite oftare. Det finns ämnen här på bloggen som jag älskar att fixa med i verkliga livet men som får väldigt lite synlighet här hos mig på Fina Christina. Jag har också lagt till en ny kategori som heter Välmående.
  • Jag skall försöka att inte klaga så mycket. Jag har hittat flertalet inlägg där jag skrivit mycket om bloggande, frånvaron av respons och kommentarer och den sinande lusten att blogga. Varken jag eller ni tycker ju att sånt är speciellt trevlig läsning. Från och med nu bloggar jag för min egen skull om ni vill hänga med så är ni hjärtligt välkomna!
  • Att du lär dig en hel del genom att gå igenom ditt arkiv på bloggen. Du ser din utveckling, eller tillbakagång och du kan i bästa fall bli din egen bloggvän som hittar lösningen på de tankar du hade innan.

Så, nu skall jag sluta hänga läpp och istället börja fokusera mera på den roliga biten med det här bloggandet. Självklart kommer jag att ha med mig era peppande kommentarer i bagaget och som jag skrev åt Malin, plocka fram dem när jag behöver dem som mest.

img_4175

Som grädde på moset en bild av bloggerskan från vår utflykt till Ritgrund här tidigare i veckan. En magiskt vacker plats som ni självklart skall få höra mera om snart.

Share: