Loading Likes...

Inlägget är ett samarbete med Voga Styling.

Dagen efter Kristi Himmelsfärd så körde jag iväg in till Vasa för att träffa Sandra och Heidi igen. Just idag stod styling på schemat och jag skulle bli sminkad, få klä mig i några av de plagg som jag köpte under shoppingturen och så var det dags för fotografering.

IMG_7900

IMG_7913

Verkligen en annorlunda dag där jag tog ett steg ut ur min ”comfort zone” men det var så roligt! Tjejerna är så proffsiga och lätta att umgås med och de där timmarna vi spenderade tillsammans bara flög i väg. Slutresultatet och några behind the scenes-bilder hittar ni här i inlägget.

IMG_8025 IMG_8063

Make Up och styling fixade Sandra och Heidi var fotograf den dagen. Tack tjejer, jag hade så kul! Vill du läsa om mig och vilka önskemål jag hade inför denna styling samt vad andra har tyckt om Voga Stylings tjänster så hittar du det här.

IMG_8080rättadIMG_8090

Share: