Loading Likes...

En tanke gror inom mig. Jag känner mig just nu lite tudelad igen med den här bloggen. Det känns som om det jag levererar inte är riktigt så där bra som jag tänkt.

Tankarna kring bloggen har fått mig att börja fundera mera på det här med kvalitet. Jag vill blogga med kvalitet och inte med något halvfärdigt hopplock som jag är okej med. Därför tar jag nu beslutet att från och med april kommer det att komma färre inlägg här på bloggen, men samtidigt så tänker jag satsa mer på kvaliteten på dessa inlägg också.

Exakt hur många det blir per vecka vet jag inte riktigt men kanske vi satsar på tre-fyra och blir det fler så är det ju skoj. Självklart kommer jag att fortsätta inom samma teman som tidigare; välmående och kreativitet.

Jag vill berätta om mina tankar så att ni inte kikar in här och funderar över varför Christina inte har uppdaterat på nån dag. Hoppas ni fortsätter hänga här med mig och kom ihåg att ni alltid får lämna förslag på vad jag kan lyfta fram och att vi fortsätter peppa varandra i kommentarsfältet.

Share: