Loading Likes...

Ni som följer bloggen också på facebook såg kanske här i veckan att jag skrev om en ny grej. Jag tycker det är så himla roligt att få inspiration och idéer från andra bloggare. Å den här gången kommer inspirationen från Caroline. Ni som kikar inpå hennes blogg så vet kanske att hon nu som då kör temaveckor där. Hon tar upp de mest knepiga ämnen, ibland såna som man bara pratar med de allra närmaste om, om ens det. Men hon gör det på ett otroligt lättfullt och smidigt sätt.

Nå, nu är det inte de knepiga ämnena jag inspireras av, utan snarare tanken på teman. En av grejerna jag skrev ner inför hösten med den här bloggen är faktiskt att blogga temainriktat i perioder. Jag tänker mig, 3-4 inlägg om ett visst tema, förstås utgående från min kunskap och mina intressen.

Första temat ut är handarbete. Jag skall fnula lite på upplägget av temat och så återkommer jag till er när det är dags. Självklart får ni också vara med och påverka vilka olika teman jag kunde skriva mera om. För vem vet, mitt i allt så snöar jag in mig på ett ämne som jag kanske inte vet så mycket om, men lär mig massor. Win-win där då.

Så, temainlägg lär dyka upp här och planeringen av bloggens julkalender är också igång. Spännande tider i Fina Christinas värld.

Share: