Loading Likes...

En av mina sämre sidor är nog tålamod. När det kommer till något som är riktigt intressant, eller något jag väldigt gärna vill göra, ja då orkar jag aldrig vänta. Just i det här läget önskar jag helst att vi kunde sätta i gång på riktigt med vårt renoveringsprojekt fast på direkten. Jag vill måla, tapetsera och sedan inreda, inte vänta!

IMG_7134

Ja, jag har t.o.m kollat in tapeter, så långt är jag mentalt i den långa processen redan. I ett skede sa jag att vi skulle hitta några rätt billiga, men ändå snygga tapeter till rummet. Vad kommer jag hem med för tapetprover från Vasa färg idag? Jo, de i dyrare ändan, Borås tapeter. Hehe, hoppsan, men jag kan kontra med att de föll mig i smaken direkt. Nu gäller det bara att få övertalat sambon också. Annars får jag väl ta honom med mig och be honom välja ut tapeter och så får vi försöka kompromissa. Inte är det lätt när allt helst skulle behöva vara färdigt nu, och helst så problemfritt som möjligt.

Share: