Loading Likes...

Jag har en lillasyster och i dag var det hennes dag. I fredags blev hon ett år äldre och för ett tag sen fick hon veta att gradun som hon kämpat länge med äntligen var godkänd. Så idag firade vi i dubbel bemärkelse, både födelsedag och examen.

IMG_6768

Min syster bor för tillfället i Kaskö med sin sambo, men de håller faktiskt på och letar boende kring Vasa. Eftersom båda har jobb här så skulle de gärna också bo här omkring. Jag välkomnar åtminstone dem hitåt, för i nuläget träffas vi för sällan. Ofta bara om vi råkar vara samtidigt hos våra föräldrar. Grejen är ju att sambon hennes borde få sålt sitt hus också, nån som vill ha ett gulligt hus i pittoreska Kaskö?

IMG_6770

Nåväl, vi åt gott och pratade bort några timmar innan det var dags att styra hemåt igen. Hem för att ladda och ta sig an en ny arbetsvecka. Hoppas ni har haft en skön helg, fast helgen bjudit på ganska omväxlande väder. Jag är åtminstone taggad för en ny vecka. Förkylningen har *peppar,peppar* gett med sig och jag ska se till att vårda mig själv hela veckan så att den inte kommer tillbaka.

Ha en skön söndag så hörs vi!

Share: