Loading Likes...

IMG_6080 IMG_6082

Ikväll har jag äntligen fått stå och gräva i mitt lilla trädgårdsland. När jag flyttade hit fanns en övervuxen gammal blomrabatt uppefter garageväggen. Det första året grävde jag enbart bort en bit där det växer tulpaner idag. De senaste två åren har jag utökat och idag är all gammal växtlighet borta. Kvällens projekt var att flytta jordgubbsplantorna och fylla på med ny jord.

Min kära sambo var väldigt snäll och fixade en “pallkrage” åt mig så där det på bilden är hinkar med jordgubbsplantor i så finns nu en vit “pallkrage” med jordgubbsplantor i. Tanken är att till vänster om denna pallkrage anlägga årets lilla potatisland och så i pallkragen med gräslöken så rucola och morötter. Tomater, chiliplantor och ärter borde få plats någonstans också..

Trappan fick sig nya blommor och jag är ännu mer inspirerad att läsa in mig på odling och trädgårdsskötsel.

Share: