Loading Likes...

IMG_0173

 

Några av kusinens fårskallar som jag träffade förra helgen.

 

Dimman verkar inte vilja släppa taget om oss idag. Egentligen njuter jag av det här vädret, för lite sämre väder brukar oftast göra att jag får mera gjort här inne. Senaste avsnittet av nyfiken i en podd gjorde mig inspirerad att skriva en egen “shitlist” med alla de där sakerna jag dragit mig för att få gjort. Så jag borde verkligen få bockat av några av de sakerna under helgen.

En tur in till Vasa blir det i varjefall så småningom. Jag hoppas hitta lite småsaker jag behövt en längre tid samt en födelsedagspresent åt min lilla-syster. Hade också tänkt ta en tur via Vöråstans gårdsloppis idag, men hittade ingen hugad vän att ta med. Istället får sambon snällt följa med som sällskap i några butiker. En sån lördag på gång här, ha det bra alla ni som tittar in.

Share: