Loading Likes...

IMG_7343

Ingela funderade över hur det blev med våra soffor. Jag bloggade om “problemet” i december och strax efter levererades faktiskt ett par lånesoffor av möbelaffären Masku. Så jag slapp fira jul sittandes på golvet och har hunnit fredagsmysa och veckoslappa många timmar i de lånade sofforna.

IMG_7340

 Så klart har vi hunnit fundera en och två gånger på när våra riktiga soffor behagar anlända. Men för några veckor sen fick vi äntligen beskedet att jo sofforna har kommit. Nu skall de bara levereras hem till er! Vid det här laget hade vi väntat på våra soffor i 14 veckor. När våra egna soffor väl blev levererade så kunde inte gubbarna ta med sig lånesofforna, som det var tänkt. Så i en vecka har vi levt med lyxproblemet “fem soffor”.

IMG_7341

Igår fick de äntligen tummen ur och kunde hämta våra lånesoffor och vi fick äntligen sätta våra egna på plats och städa upp lägenheten ordentligt. Så från beställningen den 9 oktober så tog det över fyra månader innan allt var som vi trodde att det skulle vara när vi flyttade. Nu återstår det ju bara att vänta på räkningen, vilket också dröjer har jag fått höra.. Med facit i hand så kommer vi nog inte handla från nämnda affär någon fler gång. Jag har hunnit bli både arg och besviken på deras s.k. kundbetjäning så många gånger redan. Ja, det var snällt att de lånade ut andra soffor åt oss under väntetiden. Men samtidigt har vi fått höra än den ena, än den andra dåliga ursäkten och bortförklaringen. Sist och slutligen är vi mycket nöjda med våra Pohjanmaa lädersoffor, men kundbetjäning, det är nog något som borde tas mera på allvar.

Share: