Loading Likes...

Han är hemma, äntligen är han hemma. Efter sommarsemestern är det nästan så att jag kan räkna på mina två händer de dagar vi haft tillsammans. De är verkligen inte många om vi säger så.

Jag brukar inte fundera så mycket över vår relation egentligen. Jag är så van vid hans yrkesval och perioderna i jobb , men också nån längre period hemma. Jag tror inte jag skulle kunna vänja mig vid att ha honom hemma varje kväll. 

Men, eftersom de senaste månaderna har varit extremt tuffa för oss båda med mycket jobb så är det så skönt att han nu ska vara hemma i en vecka. Den senaste veckan har jag nästan räknat ner dagarna och funderat massor på den här tisdagen när jag äntligen ska få krama honom igen. 

Så, nu väljer jag att prioritera tid med min sambo. Så återkommer jag om ett tag, allra senast i nästa vecka. Ha det gott så hörs vi!

Share: