Loading Likes...

Vänner, det är något extra fint med vänner. Jag har rätt många av dem, från olika skeden av mitt liv och de står mig alla nära. Det bästa med mina vänner är väl ändå att vi inte behöver ha den allra tätaste av kontakt utan kan fortsätta där vi slutade sist. Kanske beror det på dagens sociala medier, kanske något annat.

Igår var det inbokat en kväll i Närpes för mig och två av mina studiekamrater från Jakobstadstiden. Vi skulle hälsa på en tredje studiekamrat och det blev en utfärd till Närpes. Vi uppdaterade varandra om livet, åt en massa god mat i olika former och njöt av att vara tillsammans. Förresten så kan jag rekommendera hamburgaren på restaurang Red & Green i MittIStan-huset i Närpes.

IMG_7602

Vi är på inget sett speciellt konstintresserade, utforskade mest det där stora MittIStan-huset och hamnade i dess konsthall.

I sommar är det min tur att bjuda sällskapet hit till oss. Jag vill vänta på ljumma sommarkvällar och någon form av utemöbler först. Tack för igår tjejer, det här gör vi om!

Share: