Loading Likes...

Helgen, den fullspäckade, som innehållit både frustrationer, renoveringsyra, vin med grannarna, en lugn söndag och ett synnerligt flow. Jag bänkade mig i soffan i morse, när jag inte kunde sova mera. Satt här i soffan och läste bloggar, surfade runt och blev inspirerad.

IMG_7327

Ljuset och solen gav mig lust och energi till att börja reda upp. Jag plockade grejer fram och tillbaka, kom på nya sätt att förvara våra saker på. Vi redde upp gårdagens tapetseringsgrejer och äntligen fick vi bort plastet från golvet. I skrivande stund väntar jag på att golvlisterna skall ta plats. Nya taklister har sambon lovat inhandla. Snart är det klart!

IMG_7329

Jag känner hur ljuset ger både mig och vårt hem ett lyft. Ljuset och solen som tittar in genom fönstret avslöjar en hel del, men jag vet att det snart är under kontroll. Jag njuter av vårt vackra hem, ett ställe var jag trivs och känner mig lycklig. Nu när även det andra sovrummet tar form så känner jag hur alla pusselbitar faller på plats. Snart är vår tillvaro komplett.

Ha en fin söndag!

Share: