Loading Likes...

Jag kommer hem, svettig och endorfinhög, från ett sh’bampass på gymmet. När jag kikar på telefon har jag en avisering från facebook att jag har ett minne för idag. Facebook vill påminna mig om att det idag är fem år sedan jag skapade Fina Christina. Tänk att den här bloggen redan har funnits i fem år.

Visionerna, drömmarna och planerna för den här plattformen har varit många. Ett av mina bästa beslut var att förbli helt egen, med egen domän. Många har också bakslagen och tankarna på att sluta varit. I dagens värld av storsatsningar, influencers och bloggen som arbetsplats känner jag inte alls igen mig. Visst har drömmen funnits inom mig också i många omvarv, att det kanske den här gången lyckas. Nu är det min tur att slå igenom och bli en av alla microinfluencers. Sen kommer jantelagen och trycker ner mig i skorna och förklarar att jag inte ska tro att jag är något. Men drömma kostar ingenting, så jag fortsätter finnas här i min lilla bubbla och skriva om det jag gillar.

fina christina

Samtidigt vill jag rikta ett tack till just dig som läser. Jag ser att du finns här, fast kommentarerna för det mesta lyser med sin frånvaro. Jag ser att du finns här som en siffra i statistiken och som en gillning på facebook. Jag ser att du finns här för att procenten återkommande besökare är stor. Jag gläds åt att du vill ta del av mitt liv och mina små skriverier. Fast hur jag ibland intalar mig själv att jag mest gör det här för mig, så gör jag det också för dig.

Tack, för att du hänger här i mitt hörn av cybervärlden. Hurra för bloggens fem år långa varande. 

Share: