Loading Likes...

Igår firade vi pappas födelsedag, samtidigt passade vi på att fira morsdag i förskott också. Pappa fick den senaste säsongmuggen av muminmuggar, vad passar bättre än en seglande muminfamilj åt min båtälskande pappa. Mamma fick en ros iden finaste röda färgen.

Jag tänker på hur ens relation till familjen och föräldrarna förändras över åren. När man är liten är föräldrarna det viktigaste som finns, ju äldre man blir och speciellt i tonåren desto mer stör man sig på dem. När du äntligen kommer ur den jobbiga tid som är dina tonår börjar du kanske se på dina föräldrar i ett annat ljus. Idag, några dagar före jag fyller 25, ser jag på mina föräldrar som ovärderliga. De har så mycket kunskap om det här som kallas livet och delar gärna med sig, förutsatt att vi vill lyssna.

Idag passar en av mina nya favoritlåtar bra, Hedegaard – Happy home. “We got a lot of love and a happy home”.

Share: