Loading Likes...

Som jag njuter av lediga dagar, fast än det har varit en hel del program. Igår kändes det som om jag stod i köket hela dagen, gjorde lammyttrefilé i ugn för första gången. Det blev mycket gott, så jag skall verkligen försöka mig på det fler gånger. Å speciellt svårt var det inte heller. Kan annars rekommendera min kusins gård, varifrån vi köpt köttet. I nuläget vet jag inte hur mycket fårkött de har till salu, men där finns massor av gulliga lamm för tillfället så de kan man alltid besöka.

IMG_7620

 

Den vackra påskgula narcissen fick jag av våra vänner igår. Vi var ett gäng som träffades här hos oss för lite påskfest, vilket innebar mat i mängder, trevligt umgänge och så en sväng till ungdomsföreningens pubkväll. Att det var roligt och att det blev sent har verkligen märkts av idag. Tyckte lite synd om min sambo som fick åka ut i jobbsvängen nu i kväll. Nå, snart är det helg igen och han är förhoppningsvis hemma på nytt då.

Soffan kallar, sticksömmen likaså, å så påskgodiset som lämnade efter påskhäxornas besök igår. Trevlig fortsättning på påskhelgen!

Share: