Loading Likes...

Ja, min lediga fredag, den kom och den gick. Jag har hunnit luncha med mamma & syster, vi prövade Pinchos salladsbuffé. Sen tog jag och syrran ett varv till två loppisar. Brändö Loppis var en ny upptäckt för mig, loppisälskaren. Passligt stort, eller litet, och väldigt fräscht. Suviloppis levererade dagens fynd, en ljuskub för ynka 3 euro. Som jag spanat på både stor och liten modell, men inte velat köpa. Den där stearinfläckiga i loppishyllan kunde jag bara inte motstå. Stearin går bort med varmt vatten, så den är som ny nu.

IMG_7382

IMG_7383

Jag gjorde sån där viktiga saker också, handlade upp presentkort och hämtade upp grejer jag tänkt fixa väldigt länge nu. Kvar på min fixa lista lämnade att köpa gardinstyg och korrigera glasögonen. Jag behöver ju något på listan för att få en orsak att åka in till Vasa senare också. Dagen som jag hade planerat göra ett efit-inlägg om, blev istället en pyssla, baka, fixa dag. Jag lovar lägga upp både bilder och recept på de fantastiskt goda småkakor som jag bakade under eftermiddagen.

IMG_7389

 

Jag tror jag skall äta en till kaka och njuta av sambons sällskap. Trevlig fredag till er som kikar in!

Share: