Loading Likes...

IMG_8123

I födelsedagspresent önskade jag mig några fototillbehör, ett stativ och en fjärrutlösare nämligen. Har ju hört (läst) att det är roliga grejer att ha, fjärrutlösaren kanske främst när man är bloggare, hehe. Å vilka fantastiskt roliga prylar sen, när jag väl öppnade paketen och insåg att jag fått det jag önskade mig. Stativet är hopfällbart och det följde med en påse att bära det i. Fjärrkontrollen är mininmal, men fyller sin funktion helt bra.

Nu gäller det bara att fortsätta öva, läsa och öva lite mera för att bli en duktig fotograf. Ida, om du läser det här, vilket jag vet att du gör. När kan vi åka på fotoutflykt? En bonusbild på det då va, 26-årig amatörfotograf med favoritleksaken fjärrutlösaren får verket heta.

IMG_8117

 

Förresten, jag hittade här om dagen en ny blogg att följa. Flatten Image på Sevendays är en fotoblogg som skrivs av Patricia Rodas. Hon beskriver sin blogg som ett ställe där hon delar med sig av kreativt bildtänk, filosofi kring fotografering samt tips & råd. En perfekt blogg för mig som är mycket grön när det gäller fotografering men gärna lär mig mera. Några andra bra fotobloggar eller fotoinlägg jag inte får missa?

Share: