Loading Likes...

DSC_0124Den senaste tiden har jag uppdaterat findit och tori-sidorna rätt ofta, i jakt på främst fotoprylar men också andra intressanta annonser. Hittade tidigare i veckan ett intressant 40 mm pannkaksobjektiv som jag gärna hade köpt, om inte en annan hunnit före. Men så igår hittade jag också ett 18-200 mm objektiv så det fick bli en liten lördagsutflykt till en av de andra byarna i Korsholm för att eventuellt köpa det, mitt första objektiv.

Läste recensioner innan men kom fram till att recensionerna nog högst troligen skrivs av personer som är väldigt duktiga på att fotografera och kan det här med teknik. För mig som har det som en hobby och gärna vill utvecklas så duger det här objektivet riktigt bra just nu. Om ett par timmar skall jag åka hem till mina föräldrar och då hoppas jag kunna pröva det riktigt på riktigt.

Share: