Loading Likes...

Hej på er, först och främst tack för att ni läste gårdagens inlägg! Å tack för hejaropen, gillningarna och peppen! Ikväll har jag äntligen fått sätta mig på kursbänken igen. Under hösten deltog jag i en nybörjarkurs i fotografering och då var det sagt att fortsättningskursen inte skulle bli av till våren. Tänk vad glad jag blev då i januari när jag fick sms om att en fortsättningskurs blir av! Jag var snabb som sjutton att anmäla mig kan ni tro.

Så, nu blir det onsdagskvällar in i april som jag skall få fördjupa mig i lång exponeringstid, landskapsfotografering, fåglar och blå timmen bland annat. Det roliga är att vi verkar vara ett väldigt blandat gäng, långt mer erfarna fotografer och så ett par av oss som gick nybörjarkursen i höstas. Ser ännu mer framemot den här våren nu! Pepp, pepp..

IMG_0072

Share: