Loading Likes...

Jag jublar lite inombords varje gång jag sätter mig ner och stickar. Jublet är för att inspirationen att handarbeta har återvänt. Det kan kanske kännas lite bakvänt att sätta sig med en sticksöm när april snart knackar på, men jag tar tacksamt emot inspirationen. Min vårkofta framskrider och snart får jag handla garn till mönsterstickningen, det lutar mot turkos. Samtidigt går jag och väntar på att min nya inspirationskälla Novitatidningen skall dimpa ner i postlådan. Nyfiken på att se vilka mönster som döljer sig bakom pärmarna den här gången.

IMG_7582

Fast sen är jag sugen på att virka också, amigurumis, mormorsrutor eller något annat häftigt. Jag har en massa härliga garner i en papperspåse hos mina föräldrar som väntar på att bli använda. Eller varför inte försöka sig på en virkad matta igen, det förra projektet lades på is och materialet såldes på loppis. Symaskinen står snällt i sin låda och väntar också. Antagligen får jag skarva och fixa med ett par julaktiga gardiner jag sydde ifjol. Eller så syr jag något annat roligt av det lilla tyglager jag eller det stora som mamma har. Handarbetsinspirationen, välkommen tillbaka!

IMG_7586

 

Förresten, ni hittar min handarbetsmoodboards på Pinterest om ni klickar här för virkning, här för stickning eller här för sömnad.

Share: