Loading Likes...

I slutet av förra veckan tog vi Wasaline över kvarken och besökte björkarnas stad. Det hela handlade främst om att få se och lära oss mera om dagvården i Umeå men vi hann ju med en del andra roliga saker också.

IMG_8301

När vi steg av båten i Holmsund och hoppade på bussen som tog oss in till centrum för fritid, dvs. shopping, så visade sig Umeå från sin bästa sida. Vinden ven kall stundvis, men i slutet av shoppingdagen hittade jag en bänk i lä och kunde t.o.m sitta där och njuta utan jacka.

Under fredagen körde vi runt lite i Umeå och fick se en hel del annat än det man ser som “vanlig” shoppingturist. Jag fattade verkligen tycke för staden och fast den har ca. 119 000 innevånare så kändes staden ändå vänlig och lite småstadsaktig.

IMG_8305

IMG_8306

Jag trivs ju väldigt bra här i Österbotten och Kvevlax. Men skulle det ändå vara så att jag på något vis skulle flytta så ligger nog Umeå ganska bra till som ett mål för flytt. Fast sen klappar ju mitt hjärta lite extra för Gotland också.Tur att jag inte behöver tänka på sådana beslut alls.

Share: