Loading Likes...

Som jag njuter, till 100 procent, av dessa lediga helgdagar. Idag kände jag för att baka, så då gjorde jag det. Fast det krävde två varv till affären efter mera ingredienser, men goda blev de, daimrutorna. Lovar ge er recept senare i veckan.

Sen har jag läst lite och sovit på soffan. Det tog på att fundera hur jag vill vara som 85-åring. Jepp, det är en av uppgifterna i boken Meningen med hela skiten. Ja, jag har fotat också, till bloggens förinställda inlägg. Det var så roligt när jag läste genom de kommentarer som hittills kommit i bloggenkäten och det var nån av er som skrivit att det syns att jag satsar mera nu. Jaa, jag känner att vi har det bra just nu jag och bloggen. Vi orkar med varandra helt enkelt, fast vi tar det rätt lugnt.

IMG_9672

Så, nu vet ni lite vad jag gjort idag. Nu är det tid att fortsätta njuta av denna lugna helg. Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Share: