Loading Likes...

Jag har en ledig måndag, väldigt skönt. För mig känns det som helgdag, att förlänga helgen är fantastiskt. Att ha möjligheten att förlänga den igen i slutet av veckan är också lika skönt. Med jobb måndag-fredag varje vecka annars och ibland hektiska dagar så är det guld värt, dessa lediga dagar.

 IMG_7361

 

Hej på er! Här är jag idag, har hunnit med veckans första gympass och en sväng via Eva & Adam. Skulle besöka loppiset på Brändö också men som det lilla klåp jag är lyckades jag halka till och klämma fingret i bildörren. Tog mig ett snabbt varv genom det fräscha loppiset och hann spana in det ena och andra med ett bultande finger. Nytt försök på fredag!

Annars då, tja jag är trött på frisyren min, längtar efter våren och trädgårdsarbetet. Köpte de finaste vita krukor att hänga ute på terassen idag. När vårsolen börjar värma och minusgraderna är ett minne blott, då skall ni få se dem. Krukorna, med vårblommor i. Dagar som denna, när vinden viner och tar tag i den bångstyriga frisyren då längtar jag extra mycket.

Ha en fin måndag!

Share: