Loading Likes...

Höstvädret är här och jag hoppas på helst lite uppehåll imorgon eftermiddag så att jag kan plocka på mig lite lönnlöv innan jag åker hem. Fast sen är det ganska mysigt med regn också när man får välja att sitta inomhus.

Men just idag vill jag berätta om min torsdag, som blev en riktigt bra dag fast vädret inte alls var så trevligt. Vi tog barnen med och besökte biblioteket och det är alltid lika roligt. De där dusterna om galonklädernas vara eller icke vara är sen såna saker som förpassas i glömska ganska snabbt efter arbetsdagens slut.

Å vet ni, på tal om arbetsdagens slut.. Jag hann knappt börja köra hemåt så ringde telefon och trevliga Vivian från Vbl ville göra en intervju kring min och Siljes podd. Så vi pratade en god stund om podden om mig och Silje och hur vi inte har träffats på riktigt än. Jag lovar länka intervjun sen här i bloggen så att ni får ta del av den också. Det här gjorde ju mig ännu mer taggad att för det första få lyssna på vårt färdiga avsnitt och sen att få dela med mig av det till er. Snart är det söndag..

Nå, nu skall jag snabbt byta om och sticka iväg in till stan. Det är dags för höstens första gympass.

IMG_9883

två saker ännu: Jag insåg att jag verkligen behöver boka tid till frissan, snart två månader sen sist. Å jo, det här är det nya i vårt hem som jag köpte för en del av loppispengarna. Ni skall få en bättre bild i sinom tid.

Share: