Loading Likes...

img_4249

Jag har en superfredag på gång här. Sedvanlig fredagsträning och så har jag äntligen fått tummen ur och städat upp hemmet vårt också. Så nu är det helg på riktigt känns det som. Hade helt glömt bort att köpa något gott till helgen, men ett litet glas rödvin och torkad frukt fungerar riktigt bra också. Just nu rullar en spellista med svenska artister på Spotify och jag sitter faktiskt och gör bokstavsillustrationer av en av mina favoritlåtar.

“Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt.”

Nån som kan gissa sig till låt och artist? Jag är lite extra taggad på just deras låtar ikväll, eftersom vi skall gå på deras konsert i avskedsturnen i Vasa imorgon kväll. Å före det blir det middag med Ida och hennes sambo. En riktig parkväll med andra ord.

Ha en fin fredag vänner!

Share: