Loading Likes...

Oj den stora vårtröttheten alltså. Det är mer regel än undantag att jag inleder varje helg och kvällsledighet med en tupplur på soffan. Den här våren verkar vara extra tröttsam, fast jag inte har något speciellt program alls utöver jobbet. Oh well, jag älskar att sova så för mig gör det inte så mycket.

Just nu är jag inne i en period när jag verkligen inte har någon lust att laga mat alls, inget jag lagar blir gott. Så jag kör det enkla konceptet med sallad i varierande smaksättning. Ikväll blev det t.ex. bacon och grillost med olika grönsaker till, gott och enkelt. Å inte vet jag riktigt hur jag tänkte när jag lämnade fredagsgodiset i butikshyllan, fast jag åt ju torsdaggodis förstås. Nå, efter lite grävande i frysen hittade jag glass. Fredagsglass fick det bli, med kinuskisås, i de finaste glasskålarna som jag fick efter mormor. Har ett gäng med röda blommor på också.

IMG_8128

Helgplanerna då? Ja, hämta hem sambon, eftersom jag kört med hans bil hela veckan å så tänkte jag försöka få med sambon på kostymshopping och imorgon kväll vankas det examensfest. En lagom helg, efter förra helgens maratonprogram med både loppis och klassträff.

 

Share: