Loading Likes...

I höstas kom jag i kontakt med skräpskålen. Vad är det kanske ni undrar, ja det gjorde jag också. En skräpskål är helt enkelt en samlingspunkt för diverse grejer som oftast lämnar liggande innanför dörren eller på andra välvalda ställen. Hos os råkar detta stället vara skänken i hallen.

IMG_7395

 Jag har prövat med säkert fyra olika skålar/burkar att förvara allt småplock i. Den senaste nu, som rymmer det mesta är den vita lilla lådan som jag hittade vid Suvi-shop i fredags. En snygg låda med lock, så jag slipper se alla de där tusen och en småsakerna som trängs där inne.

 

IMG_7397

 

Ja, det mesta i lådan är faktiskt sambons. Min skräpskål är handväskan på bänken i tamburen. Nåväl, sedan vi tog skräpskålen i bruk hemma hos oss så vet vi precis var vi skall leta efter diverse småplock. I skräpskålen!

Share: