Loading Likes...

image

Vet ni, det är mycket nu, det händer så mycket och jag skulle behöva vara på så många ställen och göra så mycket samtidigt. Just nu är vikten av goda rutiner och lugn och ro hemma så viktigt för mig. Då hittar jag en sorts balans och orkar med allt. Hösten och speciellt den här första tiden verkar alltid vara väldigt intensiv och det är så mycket som ska göras.

I jobbet har jag klättrat lite på stegen och är numera också föreståndare, för barnen förklarar jag det som att jag är chef för vårt dagis. Att vara chef innebär lite mer ansvar, lite mera att göra och lite mera kurser att gå på. Fast sen är det guld värt att sätta sig ner med barnen och rimma, klotta med tapetklister eller spela ett spel. Å vet ni, glädjen när barnen dundrade ner för vår lilla backe idag på väg mot den nya klätterställningen var obeskrivlig. Vi har väntat sen igår, när grävmaskinen började gräva och vid varje utevistelse har åtminstone 20 små övervakare noggrannt beskådat monterandet av ställningen.

Hösten ja, den är intensiv men alltid lika rolig att välkomna. När julen kommer har jag nog glömt bort hur trött jag var flera kvällar under september månad. Höst innebär ju också lite eget program kvällstid, precis som ifjol har jag anmält mig till piloxing och ikväll skall jag också påbörja något jag funerat på länge, en fotokurs för nybörjare. Ja jag är minst lika otålig och förväntansfull som barnen har varit de senaste två dagarna. Här kommer jag och första kurstillfället mot att utvecklas inom mitt hobbyfotograferande.

Share: