Loading Likes...

För er som lyssnade på vårt andra poddavsnitt så pratade jag om att jag är en planerare och nästan besatt av mina kalendrar. I många år har jag kört på att beställa en kalender från Personlig almanacka och jag sviker inte den firman. Kalendern för 2016 fanns i postlådan i förra veckan och följer du mig på instagram har du redan sett den.

IMG_0174

IMG_0172

Jag valde årets designmodell på min kalender i minsta storlek och tycker att både pärmtexten och den text jag valde att lägga på insidan motsvarar ganska bra mina tankar kring 2016 och för den delen just nu också.

IMG_0173

Redan nu har jag hunnit fylla i lite trevligheter inför nästa år, eller ja mest är det väl Kap Verde med stora bokstäver på de första dagarna i kalendern. Men sen hoppas jag att den fylls av andra roligheter också. Brukar du använda kalender? 

Share: