Loading Likes...

Den tråk-produktiva måndagen börjar vara till ända. Ja, en sån där måndag när det har gjorts en massa behövliga grejer ni vet. Skattedeklarera, fönstertvätt och föreningsgrejs. Ännu har jag ett stort berg med rena kläder som behöver få sig en omgång med strykjärnet. Jepp, jag styrker alla kläder utom träningskläder och pyjamasar nu för tiden. Om ni undrar varför kan ni läsa Elins inlägg om fördelarna.

IMG_8047

Istället för att ge er en bild på fönstertvättgrejerna så får ni en mysbild från igår. Det grå vädret ger mig chansen att elda ljus ännu och äta godis förstås. Kunde ju inte motstå asken med amerikanska pastiller som mina föräldrar hade med sig igår. Ja, å så fick jag två tidiga födelsedagspresenter igår också. Men mer om dem en annan dag.

Ha en fin måndagkväll!

Share: