Loading Likes...

Trots den senaste tidens enorma trötthet så är jag så glad att vi hela tiden går mot ljusare tider. Vi insåg under påskhelgen att nu är den bästa tiden, för nu har vi allt roligt framför oss. Fem månader av olika sorters evenemang och upptåg av alla de slag i det härliga vår- och sommarljuset.

Bara nu i april så rivstartar vi med upptåg nästan varje helg. Återstår att se om denna första helg blir en lugn en i soffan eller i virvlande dans vid Norrvalla. Sen är det vårfester på gång vid de olika ungdomsföreningarna i nejden och så har vi äntligen bokat in en träffis med mina studiekvinns också. Det är roligt nästan jämt!

IMG_1931

Ja just ja, som om det inte var nog så har jag och en av mina närmsta vänner som jag fått sen jag kom hit till Kvevlax också bokat en resa. Vi hamnar att boka små spontanresor nu som då för att kunna umgås ordentligt, fast vi bara bor ca. 10 km från varandra. Den här gången går båten mot Umeå där i början på maj och jag väntar redan.

Jag lär behöva fylla kalendern med tomma torsdagar och fredagar för att orka med allt roligt helgprogram framöver.

Share: