Loading Likes...

Det går i vågor med intressena mina och just nu verkar inredningsvågen vara som starkast. I förra veckan när jag höll på att baka till födelsedagskalaset så fick jag ett infall och fixade till lite ovanpå vitrinskåpet i köket. Det hela började med att jag kände att jag hade för mycket grejer i en av kökslådorna, muffinsformarna, de fina med prickar och julmotiv kanske kunde få en egen plats. Sagt och gjort, jag letade reda på min loppisfyndade kantstötta riihimäki-glasburk och plötsligt hade den en funktion.

IMG_8065

 

IMG_8068

Krukan med oregano i är egentligen mammas. Jag har alltid tyckt att den varit vacker och när jag såg att hon lagt den med de andra krukorna i ladan så frågade jag snällt om jag fick den. Å ljusstaken, den är en julklapp men jag vet att Amalia har haft liknande i vinter. Det enda jag ännu vill ha dit bredvid vitrinskåpet är en till tavelist, så att några av mina kokböcker får plats.

 

IMG_8069

 

Jag blev så nöjd och stolt över placeringen av föremål, borde nog försöka hitta en annan spretig grönväxt att placera i krukan sen när oreganoplantan får flytta ut i pallkragen. Tänk vad roligt det är att få små snilleblixtar när det gäller inredning, speciellt när jag nu för tiden vet vad som finns i mina skåp och lådor. Tack vare en ordentlig utrensning, och flytten förstås.

Share: