Loading Likes...

Det är ganska roligt att se vilka olika trender som går inom bloggandet och hur vi alla inspireras av varandra. Det senaste verkar ha varit att berätta vilka finlandssvenska bloggar du läser, eftersom jag har sett en hel del av dessa inlägg. En del av de bloggar jag läser och inspireras av hittar du här.

Jag har läst bloggar i ganska många år nu, lika många år som jag har bloggat kanske. De första bloggarna jag började läsa var de stora svenska bloggarna. Det var nog först när Papper kom med sin bloggportal och när Ratata startade som jag hittade till de finlandssvenska bloggarna. Därefter har mitt bloggläsande sakta gått över från de svenska storbloggarna till de mer eller mindre stora finlandssvenska bloggarna. I dagens läge är det nog inte många svenska bloggare jag håller reda på längre. Av den orsaken att deras liv inte intresserar mig, däremot tycker jag att det är extra roligt att hänga med i den finlandssvenska blogosfären och hitta nya fina bloggar att läsa här.

writer

Bilden hittade jag hos Jennifer.

Tack vare den mycket omtalade gruppen för finlandssvenska bloggare så hittar jag nu som då nya spännande bloggar att bekanta mig med och börja följa. Jag har också fått konstatera att jag är ganska kräsen när det kommer till vilka bloggar jag läser. Det är ungefär som när jag väljer vilka böcker jag skall låna vid bibban. Är inte bokens utseende, titel eller handling tillräckligt intressant så åker den tillbaka i hyllan. Så är det också med bloggarna, fast bloggande och bloggläsande är så väldigt roligt.

Eftersom bloggläsandet fungerar som inspiration för mig och min egen blogg så väljer jag oftast enbart att läsa de bloggar som intresserar på ett eller annat vis. Å så tror jag det är med de flesta av oss. Jag vill att min blogg skall kunna fungera som inspirationskälla för er som kikar in här. Att ni skall hitta något intressant att läsa, titta på eller fundera över. Å lika glad blir jag varje gång någon kommenterar eller gillar.

Så ett stort tack till er som kikar in!

Share: