Loading Likes...

Ibland funderar jag på hur det skulle vara att bo någon annanstans. Inte så långt borta men i ett annat eget hem. I år är det fyra år sen vi köpte den här lägenheten. Då och nu var det bästa valet för oss och vi trivs båda väldigt bra. Men visst åker tankarna iväg ibland och lite i smyg håller jag utkik på diverse bostadssajter. För tänk om det där huset bara finns där en dag. Precis som det var med den här lägenheten.

Ibland kommer det på tal, om var man vill bo och hur man funderar. Senast igår. Vi satt runt ett köksbord i ett nybyggt hus bland gamla vänner och bekanta. En del hade alltid varit säkra på att de ska tillbaka “hem” och för andra har det varit tvärtom. Jag är också tvärtom. Jag valde att skapa mitt hem och min trygghet i en annan kommun. En kommun som dock gränsar till det som en gång tidigare varit mitt hem och min trygghet.

Det fanns en tid i mitt liv när jag också var av den tanken, att jag kanske ska hem igen. Men tiderna och tankarna förändras och just idag känner jag mig trygg här. Ibland är det lagom långt borta och ibland är det tillräckligt nära det som jag största delen av mitt liv hittills kallat hem. Med den vetskapen kan jag i lugn och ro skapa mitt eget liv och min egen trygghet här.

Idag väljer jag att avsluta med några nyfotade bilder från vårt hem. Jag har också valt att återuppta kontot @finac_hem där jag sätter ut fler bilder från hemmet och sommarstugan. Välkommen att följa!

IMG_6613

IMG_6614

IMG_6617

IMG_6615

IMG_6616

IMG_6618

Share: