Loading Likes...

Vi har ju snart bott i vår lägenhet i ett år och nu känns det som om jag äntligen vet ungefär vilken stil som passar oss och just det här hemmet. Sen vi flyttade in i november förra året har det inte blivit köpt så mycket nya grejer hit, varken i inredning eller möbelväg. Jag har velat att vi ska bo in oss, se vad som passar.

För ett tag sen slog det mig, dels när jag tittade på mina senast sparade bilder på Pinterest men dels också när jag har försökt göra vårt hem höstmysigt. I nuläget finns det inte rum i ekonomin för varken större eller mindre inköp till lägenheten i inredningsväg. Men drömma, det går ju alltid.

inredning kollage

 

Sängbordet & gardinerna kommer från Ellos. Mattorna & kuddöverdragen från H&M Home. Spegeln från Jysk.


Inlägget är inget samarbete med något av företagen, därför länkar jag ej heller till respektive hemsida.

Share: