Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Klingel

Skor, en del av min klädsel som jag inte tänker så mycket på. Oftast skall de vara bekväma och varma/vattentäta/stabila, för det behövs i mitt arbete. Ibland lyckas jag ändå tänka på skor i större utsträckning och kan fundera vad jag har att ta på mig när jag vill vara lite mer uppklädd. Grejen är den att jag egentligen inte har så väldigt många finskor, de jag har är välanvända och vissa börjar tyvärr sjunga på sista versen..

IMG_9109

Skorna kommer från Klingel.

I och med mitt samarbete med företaget Klingel fick jag upp ögonen för deras stora utbud av skor. Där finns något för alla, allt från sommarsandaler till stövlar, finskor eller fritidsskor. Prisklasserna är varierande och i märkesväg hittar du allt från Jenny till Rieker.

Själv letade jag efter ett par skor att ta på mig när vi skall ut på festligheter. Jag hade några kriterier: de ska vara snygga men gärna lite mer robusta och med klack. Så ni kan tänka er att jag blev glad när jag hittade just de här skorna. Tror bestämt att de skall få bli en del av min outfit på fredagens teaterbesök. De har det där lilla extra, som gör utseendet lite trevligare, lite häftigare. Jag och mina skor skall göra massor av kul i höst och vinter.

IMG_9122

Share: