Loading Likes...

Har ju helt glömt bort att visa er förra helgens loppisfynd. Jag tog en favorit i repris och besökte Eva & Adam-loppiset inne i stan. Vanligtvis under mina rundor så besöker jag flera loppisar, men just årets första besök spred jag ut på fler dagar nu. Främst för att inte bli så där loppsitrött, så att man bara går runt bland hyllorna och inte orkar titta på allt.

IMG_1153

Årets första och andra loppisfynd

Om årets första fynd var en del klädesplagg så blev årets andra lite inredning. Länge har jag letat efter glasflaska modell större och kivi-lyktor är jag ju alltid på jakt efter. Å ja, de röda dekorationsbären blev en bonus, kunde ju inte lämna kvar buketten på hyllan när den enbart kostade 1 euro. Döm om min förvåning när jag tittade ner i korgen och insåg att jag råkat matcha både ljuslyktan och glasflaskan, lite omedvetet så där. Men nya favoriter i inredningen blev de direkt. Lagom vårvintriga är de i färgen också.

Så småningom börjar min loppisguide vara klar också, det tar sin lilla tid när jag vill ha foton till alla loppisar som jag beskrivit. Men, snart så..

Share: