Loading Likes...

Alltså Hallå! Jag verkar helt ha glömt att jag har en blogg, eller övriga sociala medier i denna rådande värmebölja. Eller ja, det senaste jag postat typ överallt är en massa fantastiska solnedgångsbilder. Men jag lovar bespara er från sånt i detta inlägg.

Förra helgen gick åt till villaliv, som tur hade vi sällskap hela helgen och det är så roligt. Så pass roligt att vi kommer åka ut imorgon igen, så fort jag slutar jobba. Vill ju fixa och ordna med en massa små grejer så att vi kan fira midsommar utan att ha en massa fix hängande över oss. Å ja veet att jag lovade bilder från villan, men sini det hann jag inte alls med. Hade fullt upp med att dricka vin, umgås och sitta och meditera i min korgstol. Ja, jag är lycklig ägare till 4! korgstolar. Två hängande och två som står på golvet. Hur underbart!

Hur som haver, sommarlovet hägrar och redan nu har jag gått in i en slags semesterkänsla om kvällarna. Gör lite vad som faller mig in och får tvinga mig upp ur sängen varje morgon eftersom nätterna blir allt för korta. Aja, ingen bild på solnedgång men nog en bild på blomman vi fick som tack av barnen och familjerna efter vårfesten. Så, hoppas ni får en fin helg så hörs vi när vi råkas!

DSC_0168

Share: